NederlandsEnglish (Engels)

BOdy & Heart

Meer weten over het innovatie Body & Heart concept? Kijk hieronder voor meer informatie en kom onder andere meer te weten over de serviceheld!

Elektrisch rijden toegankelijk voor iedereen met Body & Heart

Uitleg binnen een minuut? Kijk onderstaande animatie!

Voor een transcript van bovenstaande animatie, klik hier.

Uitleg van Body & Heart

Onze scooter kan je verdelen in twee onderdelen: Blitss Body en Blitss Heart. De Body is wat je afneemt en waar jij eigenaar van wordt. Deze kan je naar eigen stijl ontwerpen. De Heart is een abonnement, waardoor een altijd werkende accu en service en garantie op alle onderdelen gewaarborgd blijft. Zo blijft het hart van jouw scooter altijd kloppen. Het Blitss Heart abonnement is maandelijks opzegbaar, dus je betaalt alleen voor wanneer jij een rijdende scooter wilt.

Met het Blitss Heart principe kunnen wij onze missie naar duurzaamheid ook meer waarmaken. Elke accu wordt namelijk naar volle potentie benut. Ook worden oude accu’s zo goed mogelijk hergebruikt voor andere doeleinden of gerecycled.

Onderhoud, service en garantie

Blitss vindt het belangrijk dat jij kan genieten van alle voordelen van jouw Blitss Windmill scooter. Dan is het wel zo fijn, als je scooter ook daadwerkelijk werkt. Met het Blitss Heart abonnement ben jij verzekerd van een werkende elektrische scooter.

Voor beschadigingen aan makkelijk vervangbare onderdelen sturen wij nieuwe onderdelen op , inclusief een uitleg en stappenplan over hoe deze te installeren op de Blitss Windmill. Bij grotere reparaties aan jouw Blitss Windmill scooter sturen wij onze serviceheld langs om ter plekke de scooter te repareren. Indien dit niet mogelijk is zal de scooter meegenomen worden ter reparatie en zo spoedig mogelijk weer in optima forma teruggebracht worden.

Klik hier voor de algemene voorwaarden.

Blitss Heart abonnement

Met het innovatieve Blitss Heart abonnement heb je geheel een eigen scooter met altijd een werkende accu en garantie op de onderdelen. Elk abonnement is maandelijks opzegbaar via jouw account op de website. Je kunt hiervoor ook contact met ons opnemen.

Er zijn twee soorten abonnementen die gelden voor alle Blitss Windmill scooters.

Zo kan je een Blitss Heart abonnement afsluiten met enkele accu. Hiermee heb je een actieradius tot 65 kilometer. Deze optie kost €29,99 inclusief BTW per maand. Ook kan je kiezen voor een dubbele accu en daarmee een dubbele actieradius van wel 130 kilometer. Deze optie kost €54,99 inclusief BTW per maand.

Optie voor terugkoop door Blitss

Om de cirkel rond te maken heeft Blitss goed nieuws. Alle eerstehands Blitss Windmill eigenaren die van hun scooter, om wat voor reden dan ook, af willen kunnen bij Blitss aankloppen. Aangezien wij veel vragen krijgen voor huur en/of aankoop van tweedehands modellen van Blitss zijn wij er van overtuigd dat wij jouw scooter weer goed kunnen herverdelen. Dit is niet alleen fijn voor jou, maar ook nog eens duurzaam!

Hoe gaat het in z’n werk? Vrij simpel. Neem contact met ons op via de mail of telefonisch en zorg dat je de alle informatie klaar hebt liggen. Wij hebben de kilometerstand, het kenteken, de technische staat en foto’s van de uiterlijke staat nodig om een bod te kunnen doen. Alle mankementen en gebreken dienen worden aan te geven. Dit bod is dan ook een indicatie van de werkelijke prijs die we kunnen bieden. De werkelijke prijs wordt bepaald zodra iemand van Blitss de scooter heeft kunnen inspecteren. Indien er geen verborgen gebreken of andere mankementen geconstateerd zijn, krijg jij het bod definitieve bod van Blitss te horen.