NederlandsEnglish (Engels)

Blog #2 – Lanceringsfeest

Lanceringsfeest van Blitss

Sommige dingen moet je vieren in het leven. Zo ook de lancering en succesvolle start van Blitss. Wij wilden deze mijlpaal delen met vrienden, familie en kennissen. Om een Blitss-waardig feest te organiseren moesten er veel dingen kloppen. Je krijgt maar een keer de kans om de look en feel van je bedrijf voor de eerste keer weer te geven aan de genodigden. Geen enkele mogelijkheid hebben we onbenut gelaten. Al snel werden banners, magazines en finishdoeken bedrukt. Ook werd er op zoek gegaan naar een geschikte locatie die zowel de mogelijkheid biedt om proefritten te maken op de elektrische scooters van Blitss en de juiste stemming kan opwekken voor een gezellige borrel. Amsterdam is bij uitstek een geschikte stad om een dergelijk evenement in te geven en al snel kwamen we bij Wicked Grounds uit.

Bij het binnenstromen van de eerste genodigden waren wij nog net bezig met het afronden van alle details. De vers gedrukte magazines, die fungeren als vervanging van saaie folders en flyers, waren verspreid over de lounge en de scooters werden nog net met hun neus in de juiste richting gezet. Het duurde niet lang voordat de sfeer er goed in zat en er met genoegen aan de geschonken Cava geslurpt werd. De proefritten op onze elektrische scooter werden met een grote glimlach afgelegd, mede door het onverwachte gemak en comfort waarmee ze vooruit reden.

Uiteraard hoorde een presentatie bij een dergelijk lanceerfeest. In deze presentatie werd het ontstaan en de visie van Blitss besproken, evenals de producten, service en voordelen. Onze serviceheld verscheen zelfs nog even op het podium! Na afloop van deze presentatie, waren er nog kritische vragen die beantwoord moesten worden. Maar zelfs deze criticasters waren aan het eind van de borrel enthousiast geworden over de mogelijkheden van Blitss.

Meer van dit soort berichten inzien? Klik dan hier. De blogs van Blitss zijn informatief, vermakelijk en uiteraard gericht op onze elektrische scooters. Aangezien Blitss haar missie is om elektrisch rijden toegankelijk te maken voor iedereen, is informeren ook onderdeel van onze dienstverlening. Wij streven ernaar om onze relaties op de hoogte te blijven houden van alle ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit, scooters, regelgeving en natuurlijk onze vette, sexy producten en diensten.

Seve van Ass

Seve is de oprichter van Blitss B.V.