NederlandsEnglish (Engels)

Wat kan het unieke Body & Heart concept voor jou betekenen?

Ontdek nu wat het unieke Body & Heart model voor jou kan betekenen!

Elektrisch rijden is nu

Elektrisch rijden is niet de toekomst, maar is het hier en nu. Hoe durven wij zo’n statement te maken? Kijk alleen maar naar de auto-industrie, waar Tesla al meer waard is dan BMW en Ford. Toch wel twee enorm oude en gerespecteerde automerken die voorbij worden gestreefd door een jong, volledig elektrisch automerk. Volvo introduceert vanaf 2019 alleen nog maar elektrische auto’s. Ook de scooterwereld moet hieraan geloven en dat is maar beter ook. Naast het enorm aangename zoevende gevoel van het rijden op onze elektrische scooters, is het per gereden kilometer steeds goedkoper en is het ook nog eens milieuvriendelijk.

Met vol ongeloof kijken wij naar de cijfers van de verhouding tussen elektrische scooters en benzinescooters in Nederland. Na het zien van deze cijfers komen wij tot de conclusie dat wij behoorlijk achterlopen op het gebied van scooters ten opzichte van andere landen. Waar het in andere, niet uitsluitend Europese, landen al gebruikelijk is om de elektrische scooter als duurzaam vervanger boven de benzinescooter te verkiezen, is dat in ons land nog geen gemeengoed.

Het is niet uitzonderlijk dat men Blitss vragen stelt over de accu van onze elektrische scooters, over de reparatiekosten van de scooters en over de prijs. Zo vindt men over het algemeen een goede elektrische scooter duur in aanschaf. Toegegeven zijn normaliter de kosten van het vervangen van een accu voor een nieuwe inderdaad hoog. Een goede accu kost al gauw zo’n €1000,-. Ook de vragen over de reparatiekosten van een elektrische scooter zijn te begrijpen. Er zit namelijk op elke hoek van de straat wel een scooterreparateur gespecialiseerd in benzinescooters, maar een specialist op het gebied van een elektrische scooter is moeilijker te vinden.

Blitss wil aan deze terechte vragen en bezorgdheden van mensen gehoor geven en heeft daarom het Body & Heart model ontwikkeld. Ons model wordt gekscherend weleens vergelijken met die van Renault voor hun Twizy-lijn. Er zit alleen een groot verschil tussen dat model en het Blitss Body & Heart model. Met dit model ontnemen wij alle onzekerheden en risico’s van onze klanten en maken wij elektrisch rijden toegankelijk voor iedereen. Met het Heart abonnement wordt het hart van jouw scooter altijd kloppend gehouden. Service en reparatie zijn hierbij inbegrepen. Wat hebben wij gerealiseerd met het Body & Heart model? Precies datgene wat aansluit bij onze missie: elektrisch rijden toegankelijk maken voor iedereen in Nederland. Benieuwd naar de voordelen van ons unieke model? Vind hieronder de vier grootste:

  • De aanvankelijke aanschafprijs van de scooter is flink gereduceerd.

 

  • Met het Heart abonnement worden ook alle onzekerheden en risico’s over de accu en reparaties bij onze klant weggenomen.

 

  • Je betaalt alleen de kosten van het Heart abonnement voor als jij wilt rijden. Ligt er ijs op de weg in de winter en jij hebt geen zin om je scooter van stal te halen? Dan zet je het abonnement tijdelijk stop en hoef je hier geen extra kosten voor te maken.

 

  • Per gereden kilometer spaar je ook nog eens ten opzichte van een benzinescooter, waardoor de kosten van het abonnement gedeeltelijk wordt terugverdiend.

 

Nederland is een scooterland, daarom vinden wij bij Blitss dat Nederland ook best weer toonaangevend mag zijn op het gebied van scooters. Echter, wij hebben de afgelopen jaren stil gestaan en misschien wel een beetje geslapen. Maar het is tijd om wakker te worden en de heerlijke elektrische scooters te verkiezen boven je oude herrie-makende en vervuilende scooter.

Meer van dit soort berichten inzien? Klik dan hier. De blogs van Blitss zijn informatief, vermakelijk en uiteraard gericht op onze elektrische scooter. Aangezien Blitss haar missie is om elektrisch rijden toegankelijk te maken voor iedereen, is informeren ook onderdeel van onze dienstverlening. Wij streven ernaar om onze relaties op de hoogte te blijven houden van alle ontwikkelingen op het gebied van duurzame mobiliteit, scooters, regelgeving en natuurlijk onze vette, sexy producten en diensten.

Seve van Ass

Seve is de oprichter van Blitss B.V.

Geef een reactie

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd. Vereiste velden zijn gemarkeerd met *