NederlandsEnglish (Engels)

Lees alles over het leasen van een Blitss Windmill

Het leasen van een elektrische scooter kan voor veel mensen een uitkomst bieden, bijvoorbeeld als je niet meteen het gehele geldbedrag kwijt wilt zijn. Met de leaseoptie van Blitss, in samenwerking met Scooterflex, wordt je wél meteen eigenaar van jouw eigen elektrische scooter en kan je de afbetaling doen in termijnen. Deze termijnen en het geleasede bedrag kan jij zelf kiezen via het formulier.


Hoe gaat het in zijn werk?

1. Design jouw eigen scooter via de bestelpagina.
2. Kies bij de betaalmogelijkheden voor ‘Afbetalen met lease’
3. Er opent nu een formulier van Scooterflex. Vul hier al jouw gegevens in, zodat Scooterflex een voorstel kan doen.
4. Scooterflex accepteert uw leaseaanvraag en de bestelling is goedgekeurd.
5. Betaal het eventuele openstaande bedrag wat niet door de lease wordt gedekt en de scooter kan worden opgehaald of wordt afgeleverd.
6. Na ontvangst van de scooter dient er nog een formulier ingevuld te worden, zodat Scooterflex de lease definitief afhandelt.
7. Geniet onbezorgd van jouw heerlijke, nieuwe elektrische scooter!

Is er een overzicht met maandelijkse kosten als ik lease?

Voor een overzicht van maandelijkse kosten bij verschillende aankoopbedragen en afgesloten termijnen kan je onderstaande afbeelding als leidraad nemen.

Overzicht maandelijkse kosten leasen van scooter

Wat zijn de voordelen van leasen?

De voordelen van leasen zijn dat je niet meteen het gehele geldbedrag kwijt bent aan de aankoop van jouw scooter, maar dit uitsmeert over meerdere maanden waardoor de last beter te dragen is. Dit kan er voor zorgen dat je wel al een gloednieuwe Blitss Windmill scooter kunt rijden, zonder dat je het gehele bedrag bij elkaar gespaard hebt. Gezien het feit dat je flink bespaart per gereden kilometer ten opzichte van een auto of een benzinescooter, worden die maandelijkse leasekosten ook deels daarmee gecompenseerd.

Wat zijn de nadelen van leasen?

Een nadeel van leasen is dat je rente betaalt. Feitelijk sluit je een lening af om de scooter af te betalen en over deze lening wordt rente in rekening gebracht. Hoe hoger het bedrag is dat je leaset, hoe meer rente je onderaan de streep betaalt aan de leasemaatschappij. Blitss adviseert dan ook altijd goed te kijken en te rekenen voordat een lease wordt afgesloten, want wellicht kan een (aan)betaling voordeliger en gunstiger zijn voor jou op dit moment.

Wat kost het leasen?

Wat een lease kost hangt enorm af van het bedrag dat geleased wordt en het aantal termijnen. Zo kan een lease wat verspreid wordt over 72 maanden maandelijks slechts zo’n €25,- kosten om een Blitss Windmill te rijden. Maar om zelf een idee te hebben kan je een keuze maken voor welke scooter je wilt hebben en in welke vorm. Vervolgens kan je het aantal termijnen kiezen om zo een kostenplaatje duidelijk te hebben.

Lease alleen mogelijk bij een traditionele aankoop via de website

Op dit moment is het alleen mogelijk om een lease aan te vragen voor de traditionele manier van aankoop van onze scooters. Wilt u van het Body & Heart gebruik maken en toch een lease regelen? Neem dan contact met ons op en wij zullen kijken wat tot de mogelijkheden hoort in jouw situatie.

Van te voren een idee hebben?

Wij begrijpen het dat je van tevoren een idee wilt hebben waar jij aan toe bent. Je kan daarom via deze link alvast een vrijblijvende aanvraag doen en dan zal de leasemaatschappij in contact komen met je om de mogelijkheden te bespreken. Ben je er definitief uit? Dan kan je bovenstaand stappenplan volgen om de gebruik te maken van de leaseoptie. Of klik hier om je scooter samen te stellen