NederlandsEnglish (Engels)

Missie van blitss

Waarom doen wij dit?

Blitss wil enkele doelen behalen om zo aan de missie te kunnen voldoen. Onze missie is het versnellen van de transitie naar elektrisch, duurzaam vervoer op een aantrekkelijke manier. Aantrekkelijk in prijs, service en uitstraling. Duurzaam vervoer moet niet alleen zijn voor de mensen die vanuit het milieuaspect interesse hebben, maar moet zo interessant zijn op het gebied van prijs, performance, uitstraling, service én duurzaamheid, dat het simpelweg superieur wordt. Daar willen wij ons steentje aan bijdragen!

Voorkomen van Energy waste

Doordat onze accu’s in het bezit blijven van Blitss en onze klanten hier geen omkijken meer naar hebben, kunnen wij de accu maximaal naar potentieel benutten en houden wij het verwerken van de afval van de accu in eigen handen, waardoor onnodige ‘energy waste’ wordt tegengegaan.

Elektrisch rijden toegankelijk maken

Door de Blitss Windmill Body voor een aantrekkelijke prijs aan te bieden en alle risico’s of zorgen over de accu en onderdelen weg te nemen door middel van het Blitss Windmill Heart abonnement willen wij elektrisch rijden toegankelijk maken voor iedereen. Daarbij is het per gereden kilometer ook nog eens 10x zo goedkoop dan een benzinescooter!

Elektrisch rijden stoer maken

Naast dat wij alle duurzame voordelen van Blitss niet willen onderkennen, vinden wij dat het rijden op een elektrische scooter stoer mag en kan zijn. De uitstraling van een Blitss Windmill vinden wij dan ook belangrijk.