NederlandsEnglish (Engels)

Zakelijke interesse in elektrische scooter?

Dat is leuk en verstandig. Gezien het feit dat er meerdere (fiscale) voordelen zijn voor het aanschaffen van een Blitss Windmill, bent u op de juiste pagina belandt! Er zijn verscheidene redenen waarom u voor Blitss kiest. Zo kunt u uw scooter bestickeren met uw bedrijfslogo waardoor elk ritje opvalt, ook zijn er investeringsaftrekken waar u gebruik van kunt maken om de kosten onderaan de streep te drukken. Ook kunnen wij uw oude scooter innemen tegenover een korting op de aankoopprijs. Wilt u weten wat (een van deze) mogelijkheden voor u inhoudt? Vul dan onderstaand het formulier in of neem op een andere manier contact met ons op.

Blitss Business

Scooter belettering
U kunt uw scooter door ons laten letteren, zodat u bij aflevering kunt genieten van uw bedrijfsscooter. Belettering kan bij elke afname en de kosten zijn afhankelijk van uw logo en uw gekozen formaat. Wij komen graag langs of in contact om met u de mogelijkheden te bespreken.

Investeringsaftrek
Gezien onze volledig elektrische scooters onder bepaalde investeringsaftrekken vallen, kunt u heel voordelig een scooter aanschaffen. En omdat wij snappen dat u niet zit te wachten om er uren in te stoppen om uit te zoeken op welke aftrek u recht heeft, leveren wij een document aan waarin te zien valt wat u specifiek als bedrijf kunt aftrekken.  Wilt u vooraf een idee hebben? Vul dan onderstaand formulier in.

Proefrit
Wij kunnen het ons voorstellen dat u eerst een proefrit wilt maken alvorens een bestelling te plaatsen. Wij komen dan ook graag langs om u het zoevende gevoel van het rijden op onze elektrische scooter te laten ervaren. Stuur uw aanvraag voor een proefrit of een afspraak via onderstaand formulier aan ons door en wij nemen contact met u op.

Levering op locatie
Alle aangeschafte producten leveren wij op een adres naar keuze in heel Nederland. Wilt u alles geleverd hebben op kantoor tijdens kantooruren? Dat kan!

Uw huidige scooters
Wij bieden de mogelijkheid voor u om uw huidige (bedrijf)scooters  in te kunnen ruilen tegen een korting voor een Blitss scooter. Uiteraard is de prijs van deze inruilkorting sterk afhankelijk van het type scooter en de staat hiervan. Zonder de scooters gezien te hebben kunnen wij dus alleen een indicatie geven, zodat u weet of het interessant voor u is of niet. Benieuwd naar wat uw scooter nog waard is? Gebruik dan de messenger rechts onderin en onderga de stappen of neem contact met ons op via het formulier.

Bijtelling
De elektrische scooter is een enorm handige manier om de bijtelling van privégebruik vrijwel geheel te reduceren. Zo ontneemt uw bedrijf de bijtelling lasten van uw medewerkers. 

Alles ziet er goed uit, u kunt nu indienen!
Wacht alstublieft terwijl we uw antwoord indienen!
Er zijn enkele ingangen die moeten worden hersteld. Corrigeer ze alstublieft.
Bedankt. Uw formulier is succesvol ingediend.